Keuken renovatie Papendrecht

Keukens kunnen net als badkamers geheel worden aangepast naar de wensen van de bewoners. Stel u heeft een woning gekocht maar de keuken is niet in uw stijl, kunt u ervoor kiezen om de keuken aan te passen, hetzij door renovatie of vernieuwing. Uw keuken kunt u dan direct voorzien door de meest geavanceerde apparatuur die er is voor particuliere keukens, zoals vaatwassers, magnetrons, luchtovens en kookplaten. Tevens spreken wij met u door wat er aan uw elektra-groepenkast gaat veranderen om de eventuele nieuwe apparaten aan te kunnen sluiten. En natuurlijk nemen wij stapsgewijs met u door welke wijzigingen er zullen plaatsvinden van de afvoer en het koude en warme water.

keuken renovatie

De meeste keukenwinkels zorgen voor een uitgebreide tekening waar wij ons zeer strikt aan houden. Na het aanpassen van de leidingen kunnen wij de keuken stukadoren en zelfs betegelen met de door u uitgekozen tegels. Eventueel kunnen wij de keuken na de totale aanpassing ook voor u plaatsen.

Wilt u meer informatie over keuken renovatie in Papendrecht en omgeving? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vergelijkbare pagina’s

  keuken renovatie Ridderkerk    keuken renovatie Rotterdam