Sierbestrating Capelle aan den Ijssel

Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een nieuwe tuin, we denken graag met u mee over hoe u dit kunt realiseren. Zoekt u:

  • sierbestratingfunctionele bestrating
  • sierstraatwerk
  • houtconstructie
  • klein metselwerk
  • verlichting
  • wijziging in hoogte verschillen

Dit alles kunnen wij voor u verzorgen in Capelle aan den Ijssel en omstreken. Aan de hand van foto’s en voorbeelden maken we u attent op verschillende materialen voor gebruik in de tuin, we kunnen alles leveren op het gebied van bestratingsmaterialen, hout, vijvers en fonteinen, meststoffen, beplanting, natuursteen, ijzerwerken, lampen, ornamenten, potten, enz. enz.

Iedereen heeft eigen ideeën, gedachtes en gevoelens over tuinen. Uit dit oogpunt ontwerpen wij de tuin die bij u past. Na uw eerste contact met ons wordt er een geheel vrijblijvende afspraak gemaakt, bij u thuis of op de plaats waar de tuin aangelegd moet worden.

tuin aanlegTijdens dit gesprek kunnen we goed beoordelen wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Met uw wensen als uitgangspunt. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar bodemgesteldheid, waterhuishouding, zonligging, privacy, omgeving en het karakter van de woning. Met behulp van deze gegevens en uw wensen wordt er een ontwerp gemaakt en ontvangt u een begroting van de de kosten. Na uw akkoord heeft u binnen de afgesproken periode een prachtige tuin.

Vergelijkbare pagina’s

Sierbestrating Zwijndrecht

Sierbestrating Sliedrecht