Tegelzetter Zwijndrecht

Arie’s maatwerk is specialist op het gebied van tegelzetten. Onze tegelzetters zijn ervaren in het plaatsen van wandtegels, vloertegels maar ook in specialistisch werk als marmer of het plaatsen van een vloerverwarming. Wij hechten veel waarde aan echte ouderwetse service. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Dus bent u op zoek naar de beste tegelzetters met bewezen ervaring? Neem contact op met Arie’s Maatwerk. Wij zijn beschikbaar voor klussen in regio Zwijndrecht!

Kwaliteit

Wij  hechten veel waarde aan een ouderwetse service. Dat betekent dat u  kunt rekenen op onze  professionele tegelzetters. We weten precies hoeveel lijm, voeg en materialen u nodig heeft voor uw klus. Bovendien kunnen we u deskundig adviseren ten aanzien van onder meer de ondervloer en de keuze van de tegels. Dat kan later veel teleurstelling voorkomen.

Offerte tegelzetter

Wilt u direct een offerte voor uw tegel werk? Geen probleem, neem contact met ons op via de offerte knop en vertel ons waar uw klus uit bestaat. U ontvangt dan ook de volgende dag uw offerte per email.

Vergelijkbare pagina’s
tegelzetter Barendrecht
tegelzetter Alblasserdam