06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl
Badkamer renovatie Heerjansdam

Arie’s Maatwerk streeft naar uitmuntendheid in badkamerrenovatie. Wij begrijpen de waarde van een goed ontworpen en functionele badkamer in elk huishouden. Ontdek waarom Arie’s Maatwerk de ideale keuze is voor jouw badkamerrenovatiebehoeften.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je badkamer?

1. Deskundig Advies

Arie’s Maatwerk biedt deskundig advies op maat. We staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

2. Vakmanschap van Hoog Niveau

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair, betegeling, of een totale verbouwing van je badkamer, wij garanderen een professionele uitvoering.

3. Toewijding aan Kwaliteit

Arie’s Maatwerk gelooft in het leveren van duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Wij waarborgen niet alleen een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook langdurige functionaliteit.

Klant reviews

Een badkamer uit VT-wonen

maart 10, 2020

‘Het lijkt wel een badkamer uit de VT-wonen’, kregen wij te horen van vrienden. Arie werkt zeer nauwgezet en denkt goed mee. Zeer snel en vakkundig is onze badkamer gemaakt. Alles werkt perfect. Het voelt als een badkamer uit een hotel, nee misschien nog wel veel mooier.

Laura de Graaff

Een geweldige aannemer!

oktober 15, 2023

Arie heeft de renovatie van onze badkamer en toilet tot een prachtige resultaat gebracht. Bovendien verliep de communicatie zowel voor, tijdens én na de renovatie soepel. Ook werkt hij erg hard en zeer netjes. Arie denkt tijdens het gehele proces op een fijne manier mee, en zijn expertise resulteerde in een nóg beter resultaat dan wij hadden gehoopt. Wij raden Arie’s Maatwerk iedereen aan!

Beau

Renovatie badkamer

april 14, 2023

Arie heeft in 2 weken tijd onze badkamer volledig gesloopt en omgetoverd tot een hotel waardige badkamer. Een sublieme vakman, harde werker en iemand die ook meedenkt en adviseert. Door een foutieve bestelling werd de douchewand weken later geleverd, maar nam Arie de dag ervoor contact op, om op de dag van aflevering deze alsnog te monteren. Door zijn enthousiasme en vakmanschap zijn zelfs onze stoutste verwachtingen van de badkamer ruimschoots overtroffen en genieten wij nu dagelijks van het “vakantiegevoel” in onze luxe badkamer. Wij kunnen een ieder Arie aanbevelen, en bij een volgende verbouwing zullen we zeker weer een beroep op hem doen.

Johan en Miranda Hessler

Badkamer renovaties

Offerte aanvraag badkamer renoveren

Kies voor Arie’s Maatwerk en ervaar de professionele aanpak van badkamerrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij de perfecte renovatieoplossing voor jouw badkamer kunnen bieden. Maak van je badkamer een ware blikvanger met Arie’s Maatwerk!