06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw project tot leven te brengen met Arie’s Maatwerk? Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het offerteformulier in met details over je project en jouw specifieke wensen. Daarna nemen wij contact met je op om alle wensen persoonlijk te bespreken en sturen wij een een passende offerte.

Klant reviews

Een badkamer uit VT-wonen

maart 10, 2020

‘Het lijkt wel een badkamer uit de VT-wonen’, kregen wij te horen van vrienden. Arie werkt zeer nauwgezet en denkt goed mee. Zeer snel en vakkundig is onze badkamer gemaakt. Alles werkt perfect. Het voelt als een badkamer uit een hotel, nee misschien nog wel veel mooier.

Laura de Graaff

Uitermate tevreden met Arie's werk

januari 8, 2024

Arie levert mooi werk, communiceert prettig, komt afspraken keurig na en is prettig in de omgang. Onze hal en toilet is prachtig door Arie getegeld en gemonteerd. Voor herhaling vatbaar als we nieuwe klussen hebben!

Linda

Een geweldige aannemer!

oktober 15, 2023

Arie heeft de renovatie van onze badkamer en toilet tot een prachtige resultaat gebracht. Bovendien verliep de communicatie zowel voor, tijdens én na de renovatie soepel. Ook werkt hij erg hard en zeer netjes. Arie denkt tijdens het gehele proces op een fijne manier mee, en zijn expertise resulteerde in een nóg beter resultaat dan wij hadden gehoopt. Wij raden Arie’s Maatwerk iedereen aan!

Beau

Renovatie badkamer

april 14, 2023

Arie heeft in 2 weken tijd onze badkamer volledig gesloopt en omgetoverd tot een hotel waardige badkamer. Een sublieme vakman, harde werker en iemand die ook meedenkt en adviseert. Door een foutieve bestelling werd de douchewand weken later geleverd, maar nam Arie de dag ervoor contact op, om op de dag van aflevering deze alsnog te monteren. Door zijn enthousiasme en vakmanschap zijn zelfs onze stoutste verwachtingen van de badkamer ruimschoots overtroffen en genieten wij nu dagelijks van het “vakantiegevoel” in onze luxe badkamer. Wij kunnen een ieder Arie aanbevelen, en bij een volgende verbouwing zullen we zeker weer een beroep op hem doen.

Johan en Miranda Hessler

Verbouwing badkamer en toilet

augustus 14, 2022

Onze badkamer en toilet beneden werden na 36 jaar door Arie totaal verbouwd. Het resultaat is schitterend! We zijn er nu nog iedere dag erg blij mee ! Niets dan lof voor Arie ! Hij is een echte vakman , geeft goede adviezen , werkt alles netjes af en was altijd goed gemutst ondanks de hitte. Na een dag werken ruimde hij de rommel zelf op. Ook de stukadoor Gerard heeft perfect werk afgeleverd ! In twee weken was de klus geklaard. We zullen Arie zeker aanbevelen ! Ton en Peggy Barendrecht, juli 2022

A van Ravesteijn