06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw project tot leven te brengen met Arie’s Maatwerk? Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het offerteformulier in met details over je project en jouw specifieke wensen. Daarna nemen wij contact met je op om alle wensen persoonlijk te bespreken en sturen wij een een passende offerte.

Klant reviews

Zeer tevreden, topwerk geleverd!

Rated 5,0 out of 5
februari 27, 2022

Arie heeft onlangs onze badkamer en WC volledig verbouwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Arie werkt altijd hard, snel, maar ook zeer netjes. Bedankt voor alles!

Sam van Vliet

Renovatie toilet

Rated 5,0 out of 5
januari 24, 2022

Uiterst tevreden met ons nieuw toilet! Erg mooi geworden. Arie komt netjes zijn afspraken na en is een harde werker. Vakkundig advies en overlegt altijd met de klant wat de wensen zijn. Bedankt voor alles!

Fam. van den Berg

Harde werker

Rated 4,0 out of 5
november 22, 2021

Harde werker Actie & reactie Goede adviezen en inzicht Elke dag stipt op tijd Klaar binnen de gestelde termijn Nette afwerking

Sandra

Badkamer en Toilet

Rated 5,0 out of 5
augustus 20, 2021

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Arie onze 25 jaar oude badkamer en toilet heeft gerenoveerd. En dat alles in 2 weken tijd! We zijn er nog steeds super blij mee. Van harte aanbevolen.

Klaas van der Waal

EEN VAKMAN!

Rated 5,0 out of 5
oktober 2, 2020

Arie heeft onze badkamer, gedeeltelijk, gedaan. Bad eruit, inloopdouche erin. Arie is een vakman, weet waar hij mee bezig is, werkt netjes, snel, en efficiƫnt. Arie is een aanrader.

Lex en Corry Hrnzen