06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw project tot leven te brengen met Arie’s Maatwerk? Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het offerteformulier in met details over je project en jouw specifieke wensen. Daarna nemen wij contact met je op om alle wensen persoonlijk te bespreken en sturen wij een een passende offerte.

Klant reviews

Toiletrenovatie in Barendrecht

juni 26, 2020

Aries Maatwerk heef het toilet helemaal vakkundig opgeknapt. Tot in de puntjes! Verder ben ik ook zeer tevreden over de communicatie en het maken van afspraken. Geen moment ergens zorgen over gemaakt.

L. Bergsma

Niets dan lof

juni 15, 2020

Het gedateerde toilet in ons nieuwe huis is snel, vakkundig, voor een goede prijs en naar wens omgetoverd tot een modern pronkstuk. Niets meer dan lof voor deze nette, hardwerkende vakman. Als we nog eens een klusje hebben verwelkomen we je graag weer. Nogmaals onwijs bedankt!

Renske

Renovatie van ons toilet

april 9, 2020

Renovatie van ons toilet is prima verlopen en in korte tijd een volledige metamorfose. 🙂 Prijs /kwaliteit verhouding is uitstekend. Arie komt zijn afspraken na en werkt heel hard. Denkt mee waar nodig en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Wij kunnen dit klus en onderhoudsbedrijf bij iedereen aanbevelen. Bedankt Arie!

richard en Quinta

Zeldzaam talent

februari 15, 2020

Toilet renovatie. Arie is een topper. Zeldzaam talent. Uitstekende communicatie. Ga er gerust voor,want het komt allemaal goed en bijzonder fraai!!!!!!!! Tegen heel goede prijs.

Fam. R. Rosmolen

Goed advies

februari 4, 2020

Altijd stipt op tijd. Hij denkt met je mee en geeft goed advies en goede raad. Het werk dat geleverd word ziet er verzorgd en strak uit. Arie heeft inmiddels ons toilet en badkamer gedaan en wij zijn zeer tevreden. Vakman.

Ron en Marlies Dordrecht