Wat onze klanten zeggen
4,9 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.9 out of 5 based on 70 reviews.

★★★★★
Arie's Maatwerk heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Van ligbad tot wastafel en alle tegels. Het is supermooi geworden, en alles binnen budget en binnen de afgesproken tijd. Hartelijk dank!
- Dennis van Veelen

★★★★★
Arie heeft onze toilet vernieuwd. Hij heeft dat in korte tijd uitgevoerd met een fantastisch resultaat. Alles is mooi geïnstalleerd en keurig afgewerkt. Wij zijn enorm tevreden met het eindresultaat.
- Helma Laan

★★★★★
Wat een geweldige vakman heeft een prachtige badkamer en aparte toiletruimte voor ons gerealiseerd is een man van zijn woord een echte aanbeveling vooral u klussen in huis pluim voor arie groetjes pascalle en ed
- pascalle en ed voogt

★★★★★
Betrouwbaar & vakmanschap! Arie heeft bij ons, naar grote tevredenheid, het toilet en de badkamer gerenoveerd plus enkele extra klussen (nieuw deurkozijn geplaatst, schouw gesloopt en keukentegels afgesmeerd). Dit alles ging in zeer prettig overleg, zodat al onze verwachtingen uitkwamen en er geen 'nare' verassingen of teleurstellingen waren. Oftewel een zeer prettige samenwerking met een top resultaat!
- Esther Slinger

★★★★★
In 2,5 week tijd heeft Arie onze oude badkamer volledig gestript en daarna omgetoverd tot een paleisje! Hij werkt keihard, komt gemaakte afspraken na en denkt mee om de mooiste oplossingen te realiseren. Hij vindt het prachtig als er niet iets alledaags gemaakt moet worden. Problemen waar hij tegenaan loopt zijn er voor hem slechts om opgelost te worden zodat de klant helemaal tevreden is. Arie heeft met zijn werk onze verwachtingen absoluut overtroffen: wat een vakman! Wij genieten nu dagelijks van 'baden in luxe'. De renovatie van ons toilet zal binnenkort dan ook zeker weer aan Arie gegund worden!
- Gerard Hansma

★★★★★
Perfecte service en vakmanschap voor de renovatie van mijn toilet. Arie is een harde werker en levert super werk af. Zeker een aanrader voor eventueel een volgende klus 🙂
- Angela Chen

★★★★★
Bij ons is een oud toilet van 25 jaar oud geheel gestript, een nieuwe achterwand geplaatst in het toilet en opnieuw gemaakt met een mooi hang-toilet. Hier is echt vakwerk geleverd. Maar niet alleen dat. Rommel van de verbouwing werd netjes opgeruimd en vooral voordat de verbouwing begon, hebben we zeer goed advies gekregen wat nu wel of juist niet handig is voor deze verbouwing. Wij zijn meer dan tevreden en de volgende opdracht is al verstuurd. Voor verdere verbouwingen aan het huis hoef ik niet meer verder te zoeken, dit adres kan er maar één zijn... Aries Maatwerk.
- F. Halekor

★★★★★
Een vakman puur sang. Flexibel en voor alles een oplossing. Bij ons toilet, gang en welkomst hal betegeld. Het eindresultaat is boven verwachting. In de toekomst zal ik Arie weer inschakelen voor de rest binnen mijn woning!
- Robert-Jan Klappe

★★★★★
We hebben de badkamer en beide toiletten laten slopen en volledig opnieuw op laten bouwen. Na 2 1/2 week ziet het er zeer fraai uit. Alles moet nog 48 uur drogen maar daarna kunnen we er volop van genieten.
- Peter Diekman

★★★★★
Onlangs heeft Arie onze toilet gerenoveerd en de gang betegeld. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Arie. De klus was snel geklaard. Daarnaast denkt hij mee en komt met alternatieven die bruikbaar zijn om zo het totale plaatje nog mooier te maken.
- Marco en Ellen

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit van Arie en de afwerking van ons toilet. Een echte aanrader als je kwaliteit wil!
- De Jong

★★★★★
Arie was de enige aannemer van de vele die transparant was in zijn werkzaamheden en de prijzen. Hij was gedurende de klus bereid mee te denken over de plaatsing van de tegels. Ook toen later bleek dat er een pinnetje niet goed was, kwam Arie direct terug om dit op te lossen. Al met al een vakman met kennis van zaken! We zullen Arie dan ook zeer zeker aanbevelen en bij toekomstige klussen benaderen!
- Doris

★★★★☆
Badkamer gestript en opgebouwd. Arie was één van de weinigen die wij aangevraagd hadden met een transparante offerte en ook nog binnen enkele dagen. Precies zoals ook zijn werk is: snel, zorgvuldig en met vakmanschap. Problemen zijn voor hem een uitdaging die moeiteloos opgelost worden. Doordat Arie het erg druk heeft vliegt hij van de ene naar de andere klus maar hij zorgt er wel voor dat de werkzaamheden netjes en binnen de afgesproken tijd worden voltooid. Hij heeft geen van 9-5 mentaliteit. Het zegt genoeg dat dit niet zijn eerste klus bij ons.
- Dirk

★★★★★
Onze badkamer volledig gestript en nieuw gebouwd, geheel volgens afspraak, in 2,5 week tijd. In zijn werk is zichtbaar dat Arie een echte vakman is, zeer handig, en creatief meedenkt. Wij zijn, zonder overdrijven, zeer tevreden over zijn geleverde werk, volgende klus willen we niemand anders voor!
- Jaap en Jolande

★★★★★
We zijn erg blij met de tegelvloer in de keuken die hij voor ons heeft betegeld. Ziet er keurig en strak uit!
- Emke Pel

★★★★★
Wat is dat heeeerlijk douchen en badderen in onze nieuwe badkamer, helemaal op maat, dankzij Arie's Maatwerk. Hij heeft na een vlotte en duidelijke offerte volgens afspraak en in continu overleg gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!
- Fam. v/d Oever

★★★★★
2 Weken hard werken en mijn badkamer en toilet waren verbouwd. Alles is netjes afgewerkt en opgeleverd. Ik ben zeer tevreden.
- Marc Goldman

★★★★★
Arie heeft ons toilet gerenoveerd met grote zorg. Als hij er niet was geweest zou alles fout gegaan zijn. Hij was zeer alert met de sanitair die wij gekocht hadden alles was verkeerd geleverd en hij zag het meteen en attendeerde ons erop. Zodat ik nog tijd had om het te ruilen voor de goede spullen. Het eind resultaat is dan ook geweldig hij heeft alles super mooi gemaakt en met grote zorg. Een echte aanbeveling als je een toilet of badkamer wilt verbouwen. Bedankt Arie
- Fam. de Heer

★★★★★
Voor een spoedklus op zaterdag was Arie gewoon beschikbaar. Snel, vakkundig en degelijk vakwerk van een plezierige vakman! Dankjewel
- René Nagelhout

★★★★☆
De Badkamer laten renoveren door Arie, jeee, wat werkt die man snel en goed. We hebben er een super mooie badkamer aan over gehouden en zijn er super blij mee.
- Fam. Buining-Janssen

★★★★☆
De Badkamer laten renoveren door Arie, jeee, wat werkt die man snel en goed. We hebben er een super mooie badkamer aan over gehouden en zijn er super blij mee.
- Fam. Buining-Janssen

★★★★★
Diverse offertes aangevraagd bij verschillende partijen voor het renoveren van een toilet en hier spong Arie er het meest uit omdat hij in oplossingen de renovatie bekeek, terwijl de andere partijen alleen maar problemen en obstakels opsomde. Goede communicatie gehad en flexibel met de planning en na de renovatie zag het toilet er op en top uit. Echt vakmanschap!
- B. den Hartog

★★★★★
Door een defect aan ons toilet besloten wij ons toilet in zijn geheel te laten renoveren. Door de goede recensies kwamen wij uit bij Arie's Maatwerk. Diezelfde dag nog is Arie langsgekomen om de maten op te nemen en afspraken te maken. Gelukkig kon de renovatie op korte termijn worden uitgevoerd. Het resultaat is zeer mooi geworden. Wij zijn erg blij met ons vernieuwde toilet dat zeer vakkundig is afgewerkt. Door de snelle en goede service, het getoonde vakmanschap en de prettige wijze van communiceren, kunnen wij Arie's Maatwerk dan ook van harte aanbevelen!
- Martijn van der Vorm

★★★★★
Prettig persoon en (te) bescheiden vakman. In een voortvarend tempo heb ik opeens een prachtige badkamer. Arie weet wat hij doet, draagt goede ideeën aan, werkt snel en netjes. Ben helemaal tevreden.
- Margret van Schie

★★★★★
Afgelopen maand december onze 20 jaar oude badkamer laten renoveren door Arie. T' is prachtig geworden, alles volgens afspraak uitgevoerd en volledig binnen budget. Waar je wel even aan moet wennen is vroege tijdstip s morgens,Maar ja als Arie er dan is , dan doe je gewoon effe een bakkie koffie en dan heb je zelf ook een lange dag te besteden, ha ha . Top werk Arie
- Marry en Rob Verloop

★★★★★
Wij hebben een aantal maal een klus laten uitvoeren door Arie en telkens weer 100% tevreden met het resultaat. een aanrader dus. Anton
- Anton

★★★★★
Arie heeft bij ons in een rap tempo het toilet compleet gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden met het meedenken, de goede prijs en uiteraard het resultaat! Een aanrader!
- mark

★★★★★
Januari 2017 Op sublieme wijze heeft Arie ons toilet in enkele dagen vakkundig omgetoverd in een prachtig kleinste kamertje. Het ziet er schitterend uit en we zijn dik tevreden. Arie is trouwens ook een gezellige vent. De sfeer was, ondanks de niet te vermijden stofwolken, prima. Hans en Joke Schuurman Rotterdam Prinsenland
- Hans en Joke Schuurman

★★★★★
Arie heeft bij ons mooie badkamer en een wc gemaakt we zijn zeer tevreden.
- W Buijs

★★★★★
Wij hebben Arie op voorspraak van vrienden gevraagd bij ons het toilet compleet te vernieuwen, nadat wij zijn offerte geaccepteerd hadden heeft Arie het werk tot volle tevredenheid uitgevoerd en wij bevelen Arie dan ook gaarne aan bij een ieder die een dergelijke klus in gedachte heeft. Met vriendelijke groet, Familie van der Sloot
- Familie van der Sloot

★★★★★
Tegels in onze hal prachtig en snel gelegd door Arie's maatwerk!Blij mee!
- Christy den Ouden

★★★★★
Tegels in onze hal prachtig en snel gelegd door Arie's maatwerk!Blij mee!
- Christy den Ouden

★★★★★
Maart 2017 - Arie heeft ons toilet helemaal netjes gerenoveerd, fijn dat hij ook meedacht en met praktische oplossingen kwam. Wij zijn heel tevreden over de service en het resultaat.
- Jeff & Laura

★★★★★
Meer dan tevreden zijn wij met onze nieuwe toilet. Al bij het 1e gesprek met Arie en het uitbrengen van de offerte hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor Arie’s Maatwerk. Dat goed gevoel werd nog sterker tijdens de klus die geklaard moest worden. Wat een professioneel en vakkundig specialist, meedenkend en vooral vertrouwd. Geen enkel probleem om je sleutel af te geven als je niet thuis was. Alles in huis werd netjes afgeplakt en elke avond werd er keurig opgeruimd. Arie is in onze ogen een kunstenaar in het tegelwerk. Het resultaat: een geweldig mooie toilet waar we heel blij mee zijn en elke keer volop van genieten. Echt een aanrader!
- Natallia Eber

★★★★★
Arie heeft onze toiletruimte vernieuwd. Alles is zeer kundig, netjes en volgens afspraak uitgevoerd. We zijn meer dan blij met het eindresultaat!
- Ruud Mulder

★★★★★
Arie heeft onze badkamer helemaal gerenoveerd. Sloopwerk hebben we zelf gedaan. Hij is voortvarend begonnen met het vervangen van alle oude riolering e.d. Daarna betonnen vloer gestort en nieuwe leidingen gelegd. Super hard en keurig gewerkt. Onze badkamer ziet er helemaal gelikt uit. Wij zijn super tevreden over het geleverde werk, Kunnen Arie bij iedereen aanbevelen!
- Jan Hagoort

★★★★★
Arie heeft voor ons in korte tijd een toilet gerenoveerd en dubbele tuindeuren in de achtergevel aangebracht. Arie werkt hard, netjes en laat kwalitatief goed werk achter. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
- Marc en Marieke

★★★★★
Arie heeft bij ons een tweede klus gedaan keukenvoorbereiding en wederom weer vakwerk afgeleverd.
- W Buijs

★★★★★
Onze badkamer is prachtig geworden! Zeer netjes en vakkundig gewerkt en afgeleverd door Arie. Echt een vakman! Heel erg bedankt voor de goede service.
- S. KUIL

★★★★★
Onze toilet is compleet gerenoveerd door Arie en het is prachtig geworden! Professioneel, goeie tips, netjes, volgens afspraak en super snel.. helemaal top!
- Pieter & Angelique

★★★★★
We zijn blij met onze mooie badkamer. Arie heeft op deskundige en prettige manier de verbouwing uitgevoerd. Hij gaf goede en waardevolle adviezen. De samenwerking was ook fijn. Arie: bedankt!
- Maarten en Annemieke Baan

★★★★★
Arie heeft bij ons het toilet gerenoveerd. Arie is een vriendelijke en betrouwbare man. En hij heeft het heel netjes gedaan. Alles ziet er strak uit.
- Robin Vergouwe

★★★★★
Ook buiten de aangenomen klus (toilet) heeft Arie ons opnieuw geweldig geholpen. Even een berichtje, direct antwoord en weer goed geregeld. Bedankt!
- Pieter & Angelique

★★★★★
Arie is echt een topper! Keiharde werker en heeft prachtig resultaat afgeleverd in een kort tijdsbestek. Hij denkt goed mee en is erg nauwkeurig. Dikke aanbeveler! Ook over de stukadoor zijn we erg te spreken. Nogmaals; bedankt Arie!
- Jeroen & Renate

★★★★★
Super werk geleverd door Arie! Hij heeft bij ons een badkamer en wc geplaatst. Super netjes en strak. Wat fijn is dat Arie ook meedenkt en tips geeft. Communicatie gaat ook snel. Een top, betrouwbare aannemer. Echt een aanrader!
- Stefan en Marije

★★★★★
Arie heeft onze badkamer in 2 weken vanaf niets opgebouwd naar een prachtige ruimte. Door alles te overleggen in combinatie met eigen inzicht en precisie was het al snel duidelijk dat Arie zeer professioneel te werk gaat. Over het resultaat zijn we erg enthousiast en genieten hier nu elke dag van. Arie, bedankt!
- Sam van Vliet

★★★★★
Meer dan tevreden over het plaatsen van een toilet. Arie, je heb topwerk geleverd! Een harde, precieze werker.Mooi afgewerkt Alles keurig opgeruimd. Aan te bevelen!!!
- Pieter en Caroline

★★★★★
Arie heeft bij ons de badkamer en het toilet compleet vernieuwd. Mooi werk geleverd. Goed gewerkt en een fijn en betrouwbaar persoon om mee samen te werken. Kunnen hem aan iedereen aanbevelen. Ronald en Carola
- Ronald en Carola

★★★★★
Arie heeft bij ons de badkamer compleet verbouwd en geheel naar onze wens gemaakt. Met nog leuke extra ideeën van Arie mbt de tegels is de badkamer nog mooier geworden. Netjes en secuur afgewerkt en ook nog eens in 2 weken gereed. Arie doet op stucen na alles zelf en heeft zeer professioneel werk geleverd. Wij zijn erg blij.
- Albert & Karensa

★★★★★
Een aantal jaren geleden heeft Arie ons toilet al eens verbouwd en daar zijn we nog steeds superblij mee. In November 2018 hebben we dan ook niet verder gezocht en dit keer is onze keukenruimte op zeer vakkundige en voortvarende wijze volledig voorbereid voor de plaatsing van de nieuwe keuken. Elektrisch en-waterleidingplan, maar ook het stucwerk. Gelijk de woonkamer mee laten stuken. Hiervoor heeft Arie een buitengewoon goed team beschikbaar dat zeer strak werkt. We gaan alvast overdenken wat de volgende verbouwing kan worden.
- P. Moonen

★★★★★
In 2019 heeft Arie onze badkamer compleet gesloopt en gerenoveerd. Arie is een man van de planning, komt op tijd en levert op tijd. Binnen 2 weken heeft hij de klus geklaard. Hij werkt netjes, begint met het leggen van een stucmat door het hele huis en ruimt rommel meteen op. Hij bleef binnen het budget en met stelposten is dat gewoon goed, betrouwbaar. Hij weet waar hij het over heeft. Arie is een snelle harde nette professional en wij bevelen hem zeker aan. Capelle aan den IJssel, 2019
- Tineke & Ton

★★★★★
We hebben ons toilet en onze badkamer laten renoveren door Arie en we zijn erg tevreden over het resultaat. Het ziet er fantastisch uit. Zeer vakkundig en wat ook heel prettig is, binnen de planning uitgevoerd.
- Ron Freeth

★★★★★
Snel, vakkundig en betrouwbaar. We hebben onze badkamer laten doen, afwerking is zeer mooi. Ook super dat hij met een schuin oog mij in de gaten hield terwijl ik de wc deed, bedankt voor al je adviezen!
- D.madrugo

★★★★★
Afspraak is afspraak. Arie houdt zich daaraan! Nette en volledige offerte heeft geleid tot opdracht voor inrichting van een badkamer naar onze wens. Arie werkt keihard, en altijd bereid om mee te denken of aanpassingen direct te implementeren. In twee weken tijd heeft hij vanaf 'niks' een prachtige badkamer gerealiseerd. Hij is echt een aanrader!
- Jan van der Stel

★★★★★
Erg snel beschikbaar om ons toilet te renoveren. Keurig gewerkt, vriendelijk en vlot gedaan. We zijn erg blij met ons nieuwe toilet!
- Lieke

★★★★★
Altijd stipt op tijd. Hij denkt met je mee en geeft goed advies en goede raad. Het werk dat geleverd word ziet er verzorgd en strak uit. Arie heeft inmiddels ons toilet en badkamer gedaan en wij zijn zeer tevreden. Vakman.
- Ron en Marlies Dordrecht

★★★★★
Toilet renovatie. Arie is een topper. Zeldzaam talent. Uitstekende communicatie. Ga er gerust voor,want het komt allemaal goed en bijzonder fraai!!!!!!!! Tegen heel goede prijs.
- Fam. R. Rosmolen

★★★★★
'Het lijkt wel een badkamer uit de VT-wonen', kregen wij te horen van vrienden. Arie werkt zeer nauwgezet en denkt goed mee. Zeer snel en vakkundig is onze badkamer gemaakt. Alles werkt perfect. Het voelt als een badkamer uit een hotel, nee misschien nog wel veel mooier.
- Laura de Graaff

★★★★★
Renovatie van ons toilet is prima verlopen en in korte tijd een volledige metamorfose. 🙂 Prijs /kwaliteit verhouding is uitstekend. Arie komt zijn afspraken na en werkt heel hard. Denkt mee waar nodig en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Wij kunnen dit klus en onderhoudsbedrijf bij iedereen aanbevelen. Bedankt Arie!
- richard en Quinta

Vakman!

★★★★★
Het gedateerde toilet in ons nieuwe huis is snel, vakkundig, voor een goede prijs en naar wens omgetoverd tot een modern pronkstuk. Niets meer dan lof voor deze nette, hardwerkende vakman. Als we nog eens een klusje hebben verwelkomen we je graag weer. Nogmaals onwijs bedankt!
- Renske

Toiletrenovatie in Barendrecht

★★★★★
Aries Maatwerk heef het toilet helemaal vakkundig opgeknapt. Tot in de puntjes! Verder ben ik ook zeer tevreden over de communicatie en het maken van afspraken. Geen moment ergens zorgen over gemaakt.
- L. Bergsma

EEN VAKMAN!

★★★★★
Arie heeft onze badkamer, gedeeltelijk, gedaan. Bad eruit, inloopdouche erin. Arie is een vakman, weet waar hij mee bezig is, werkt netjes, snel, en efficiënt. Arie is een aanrader.
- Lex en Corry Hrnzen

EEN VAKMAN!

★★★★★
Arie heeft onze badkamer, gedeeltelijk, gedaan. Bad eruit, inloopdouche erin. Arie is een vakman, weet waar hij mee bezig is, werkt netjes, snel, en efficiënt. Arie is een aanrader.
- Lex en Corry Hrnzen

Badkamer en Toilet

★★★★★
Het is alweer ruim een jaar geleden dat Arie onze 25 jaar oude badkamer en toilet heeft gerenoveerd. En dat alles in 2 weken tijd! We zijn er nog steeds super blij mee. Van harte aanbevolen.
- Klaas van der Waal

Nieuw badkamer

★★★★☆
Harde werker Actie & reactie Goede adviezen en inzicht Elke dag stipt op tijd Klaar binnen de gestelde termijn Nette afwerking
- Sandra

Renovatie toilet

★★★★★
Uiterst tevreden met ons nieuw toilet! Erg mooi geworden. Arie komt netjes zijn afspraken na en is een harde werker. Vakkundig advies en overlegt altijd met de klant wat de wensen zijn. Bedankt voor alles!
- Fam. van den Berg

Zeer tevreden, topwerk geleverd!

★★★★★
Arie heeft onlangs onze badkamer en WC volledig verbouwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Arie werkt altijd hard, snel, maar ook zeer netjes. Bedankt voor alles!
- Sam van Vliet

Verbouwing badkamer en toilet

★★★★★
Onze badkamer en toilet beneden werden na 36 jaar door Arie totaal verbouwd. Het resultaat is schitterend! We zijn er nu nog iedere dag erg blij mee ! Niets dan lof voor Arie ! Hij is een echte vakman , geeft goede adviezen , werkt alles netjes af en was altijd goed gemutst ondanks de hitte. Na een dag werken ruimde hij de rommel zelf op. Ook de stukadoor Gerard heeft perfect werk afgeleverd ! In twee weken was de klus geklaard. We zullen Arie zeker aanbevelen ! Ton en Peggy Barendrecht, juli 2022
- A van Ravesteijn

Renovatie badkamer

★★★★★
Arie heeft in 2 weken tijd onze badkamer volledig gesloopt en omgetoverd tot een hotel waardige badkamer. Een sublieme vakman, harde werker en iemand die ook meedenkt en adviseert. Door een foutieve bestelling werd de douchewand weken later geleverd, maar nam Arie de dag ervoor contact op, om op de dag van aflevering deze alsnog te monteren. Door zijn enthousiasme en vakmanschap zijn zelfs onze stoutste verwachtingen van de badkamer ruimschoots overtroffen en genieten wij nu dagelijks van het "vakantiegevoel" in onze luxe badkamer. Wij kunnen een ieder Arie aanbevelen, en bij een volgende verbouwing zullen we zeker weer een beroep op hem doen.
- Johan en Miranda Hessler

Een geweldige aannemer!

★★★★★
Arie heeft de renovatie van onze badkamer en toilet tot een prachtige resultaat gebracht. Bovendien verliep de communicatie zowel voor, tijdens én na de renovatie soepel. Ook werkt hij erg hard en zeer netjes. Arie denkt tijdens het gehele proces op een fijne manier mee, en zijn expertise resulteerde in een nóg beter resultaat dan wij hadden gehoopt. Wij raden Arie's Maatwerk iedereen aan!
- Beau