Wat onze klanten zeggen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 55 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Erg snel beschikbaar om ons toilet te renoveren. Keurig gewerkt, vriendelijk en vlot gedaan. We zijn erg blij met ons nieuwe toilet!

★★★★★
5 5 1
Afspraak is afspraak. Arie houdt zich daaraan! Nette en volledige offerte heeft geleid tot opdracht voor inrichting van een badkamer naar onze wens. Arie werkt keihard, en altijd bereid om mee te denken of aanpassingen direct te implementeren. In twee weken tijd heeft hij vanaf 'niks' een prachtige badkamer gerealiseerd. Hij is echt een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Snel, vakkundig en betrouwbaar. We hebben onze badkamer laten doen, afwerking is zeer mooi. Ook super dat hij met een schuin oog mij in de gaten hield terwijl ik de wc deed, bedankt voor al je adviezen!

★★★★★
5 5 1
We hebben ons toilet en onze badkamer laten renoveren door Arie en we zijn erg tevreden over het resultaat. Het ziet er fantastisch uit. Zeer vakkundig en wat ook heel prettig is, binnen de planning uitgevoerd.

★★★★★
5 5 1
In 2019 heeft Arie onze badkamer compleet gesloopt en gerenoveerd. Arie is een man van de planning, komt op tijd en levert op tijd. Binnen 2 weken heeft hij de klus geklaard. Hij werkt netjes, begint met het leggen van een stucmat door het hele huis en ruimt rommel meteen op. Hij bleef binnen het budget en met stelposten is dat gewoon goed, betrouwbaar. Hij weet waar hij het over heeft. Arie is een snelle harde nette professional en wij bevelen hem zeker aan. Capelle aan den IJssel, 2019

★★★★★
5 5 1
Een aantal jaren geleden heeft Arie ons toilet al eens verbouwd en daar zijn we nog steeds superblij mee. In November 2018 hebben we dan ook niet verder gezocht en dit keer is onze keukenruimte op zeer vakkundige en voortvarende wijze volledig voorbereid voor de plaatsing van de nieuwe keuken. Elektrisch en-waterleidingplan, maar ook het stucwerk. Gelijk de woonkamer mee laten stuken. Hiervoor heeft Arie een buitengewoon goed team beschikbaar dat zeer strak werkt. We gaan alvast overdenken wat de volgende verbouwing kan worden.

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons de badkamer compleet verbouwd en geheel naar onze wens gemaakt. Met nog leuke extra ideeën van Arie mbt de tegels is de badkamer nog mooier geworden. Netjes en secuur afgewerkt en ook nog eens in 2 weken gereed. Arie doet op stucen na alles zelf en heeft zeer professioneel werk geleverd. Wij zijn erg blij.

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons de badkamer en het toilet compleet vernieuwd. Mooi werk geleverd. Goed gewerkt en een fijn en betrouwbaar persoon om mee samen te werken. Kunnen hem aan iedereen aanbevelen. Ronald en Carola

★★★★★
5 5 1
Meer dan tevreden over het plaatsen van een toilet. Arie, je heb topwerk geleverd! Een harde, precieze werker.Mooi afgewerkt Alles keurig opgeruimd. Aan te bevelen!!!

★★★★★
5 5 1
Arie heeft onze badkamer in 2 weken vanaf niets opgebouwd naar een prachtige ruimte. Door alles te overleggen in combinatie met eigen inzicht en precisie was het al snel duidelijk dat Arie zeer professioneel te werk gaat. Over het resultaat zijn we erg enthousiast en genieten hier nu elke dag van. Arie, bedankt!

★★★★★
5 5 1
Super werk geleverd door Arie! Hij heeft bij ons een badkamer en wc geplaatst. Super netjes en strak. Wat fijn is dat Arie ook meedenkt en tips geeft. Communicatie gaat ook snel. Een top, betrouwbare aannemer. Echt een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Arie is echt een topper! Keiharde werker en heeft prachtig resultaat afgeleverd in een kort tijdsbestek. Hij denkt goed mee en is erg nauwkeurig. Dikke aanbeveler! Ook over de stukadoor zijn we erg te spreken. Nogmaals; bedankt Arie!

★★★★★
5 5 1
Ook buiten de aangenomen klus (toilet) heeft Arie ons opnieuw geweldig geholpen. Even een berichtje, direct antwoord en weer goed geregeld. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons het toilet gerenoveerd. Arie is een vriendelijke en betrouwbare man. En hij heeft het heel netjes gedaan. Alles ziet er strak uit.

★★★★★
5 5 1
We zijn blij met onze mooie badkamer. Arie heeft op deskundige en prettige manier de verbouwing uitgevoerd. Hij gaf goede en waardevolle adviezen. De samenwerking was ook fijn. Arie: bedankt!

★★★★★
5 5 1
Onze toilet is compleet gerenoveerd door Arie en het is prachtig geworden! Professioneel, goeie tips, netjes, volgens afspraak en super snel.. helemaal top!

★★★★★
5 5 1
Onze badkamer is prachtig geworden! Zeer netjes en vakkundig gewerkt en afgeleverd door Arie. Echt een vakman! Heel erg bedankt voor de goede service.

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons een tweede klus gedaan keukenvoorbereiding en wederom weer vakwerk afgeleverd.

★★★★★
5 5 1
Arie heeft voor ons in korte tijd een toilet gerenoveerd en dubbele tuindeuren in de achtergevel aangebracht. Arie werkt hard, netjes en laat kwalitatief goed werk achter. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

★★★★★
5 5 1
Arie heeft onze badkamer helemaal gerenoveerd. Sloopwerk hebben we zelf gedaan. Hij is voortvarend begonnen met het vervangen van alle oude riolering e.d. Daarna betonnen vloer gestort en nieuwe leidingen gelegd. Super hard en keurig gewerkt. Onze badkamer ziet er helemaal gelikt uit. Wij zijn super tevreden over het geleverde werk, Kunnen Arie bij iedereen aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Arie heeft onze toiletruimte vernieuwd. Alles is zeer kundig, netjes en volgens afspraak uitgevoerd. We zijn meer dan blij met het eindresultaat!

★★★★★
5 5 1
Meer dan tevreden zijn wij met onze nieuwe toilet. Al bij het 1e gesprek met Arie en het uitbrengen van de offerte hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor Arie’s Maatwerk. Dat goed gevoel werd nog sterker tijdens de klus die geklaard moest worden. Wat een professioneel en vakkundig specialist, meedenkend en vooral vertrouwd. Geen enkel probleem om je sleutel af te geven als je niet thuis was. Alles in huis werd netjes afgeplakt en elke avond werd er keurig opgeruimd. Arie is in onze ogen een kunstenaar in het tegelwerk. Het resultaat: een geweldig mooie toilet waar we heel blij mee zijn en elke keer volop van genieten. Echt een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Maart 2017 - Arie heeft ons toilet helemaal netjes gerenoveerd, fijn dat hij ook meedacht en met praktische oplossingen kwam. Wij zijn heel tevreden over de service en het resultaat.

★★★★★
5 5 1
Tegels in onze hal prachtig en snel gelegd door Arie's maatwerk!Blij mee!

★★★★★
5 5 1
Tegels in onze hal prachtig en snel gelegd door Arie's maatwerk!Blij mee!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Arie op voorspraak van vrienden gevraagd bij ons het toilet compleet te vernieuwen, nadat wij zijn offerte geaccepteerd hadden heeft Arie het werk tot volle tevredenheid uitgevoerd en wij bevelen Arie dan ook gaarne aan bij een ieder die een dergelijke klus in gedachte heeft. Met vriendelijke groet, Familie van der Sloot

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons mooie badkamer en een wc gemaakt we zijn zeer tevreden.

★★★★★
5 5 1
Januari 2017 Op sublieme wijze heeft Arie ons toilet in enkele dagen vakkundig omgetoverd in een prachtig kleinste kamertje. Het ziet er schitterend uit en we zijn dik tevreden. Arie is trouwens ook een gezellige vent. De sfeer was, ondanks de niet te vermijden stofwolken, prima. Hans en Joke Schuurman Rotterdam Prinsenland

★★★★★
5 5 1
Arie heeft bij ons in een rap tempo het toilet compleet gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden met het meedenken, de goede prijs en uiteraard het resultaat! Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een aantal maal een klus laten uitvoeren door Arie en telkens weer 100% tevreden met het resultaat. een aanrader dus. Anton

★★★★★
5 5 1
Afgelopen maand december onze 20 jaar oude badkamer laten renoveren door Arie. T' is prachtig geworden, alles volgens afspraak uitgevoerd en volledig binnen budget. Waar je wel even aan moet wennen is vroege tijdstip s morgens,Maar ja als Arie er dan is , dan doe je gewoon effe een bakkie koffie en dan heb je zelf ook een lange dag te besteden, ha ha . Top werk Arie

★★★★★
5 5 1
Prettig persoon en (te) bescheiden vakman. In een voortvarend tempo heb ik opeens een prachtige badkamer. Arie weet wat hij doet, draagt goede ideeën aan, werkt snel en netjes. Ben helemaal tevreden.

★★★★★
5 5 1
Door een defect aan ons toilet besloten wij ons toilet in zijn geheel te laten renoveren. Door de goede recensies kwamen wij uit bij Arie's Maatwerk. Diezelfde dag nog is Arie langsgekomen om de maten op te nemen en afspraken te maken. Gelukkig kon de renovatie op korte termijn worden uitgevoerd. Het resultaat is zeer mooi geworden. Wij zijn erg blij met ons vernieuwde toilet dat zeer vakkundig is afgewerkt. Door de snelle en goede service, het getoonde vakmanschap en de prettige wijze van communiceren, kunnen wij Arie's Maatwerk dan ook van harte aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Diverse offertes aangevraagd bij verschillende partijen voor het renoveren van een toilet en hier spong Arie er het meest uit omdat hij in oplossingen de renovatie bekeek, terwijl de andere partijen alleen maar problemen en obstakels opsomde. Goede communicatie gehad en flexibel met de planning en na de renovatie zag het toilet er op en top uit. Echt vakmanschap!

★★★★☆
4 5 1
De Badkamer laten renoveren door Arie, jeee, wat werkt die man snel en goed. We hebben er een super mooie badkamer aan over gehouden en zijn er super blij mee.

★★★★☆
4 5 1
De Badkamer laten renoveren door Arie, jeee, wat werkt die man snel en goed. We hebben er een super mooie badkamer aan over gehouden en zijn er super blij mee.

★★★★★
5 5 1
Voor een spoedklus op zaterdag was Arie gewoon beschikbaar. Snel, vakkundig en degelijk vakwerk van een plezierige vakman! Dankjewel

★★★★★
5 5 1
Arie heeft ons toilet gerenoveerd met grote zorg. Als hij er niet was geweest zou alles fout gegaan zijn. Hij was zeer alert met de sanitair die wij gekocht hadden alles was verkeerd geleverd en hij zag het meteen en attendeerde ons erop. Zodat ik nog tijd had om het te ruilen voor de goede spullen. Het eind resultaat is dan ook geweldig hij heeft alles super mooi gemaakt en met grote zorg. Een echte aanbeveling als je een toilet of badkamer wilt verbouwen. Bedankt Arie

★★★★★
5 5 1
2 Weken hard werken en mijn badkamer en toilet waren verbouwd. Alles is netjes afgewerkt en opgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

★★★★★
5 5 1
Wat is dat heeeerlijk douchen en badderen in onze nieuwe badkamer, helemaal op maat, dankzij Arie's Maatwerk. Hij heeft na een vlotte en duidelijke offerte volgens afspraak en in continu overleg gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

★★★★★
5 5 1
We zijn erg blij met de tegelvloer in de keuken die hij voor ons heeft betegeld. Ziet er keurig en strak uit!

★★★★★
5 5 1
Onze badkamer volledig gestript en nieuw gebouwd, geheel volgens afspraak, in 2,5 week tijd. In zijn werk is zichtbaar dat Arie een echte vakman is, zeer handig, en creatief meedenkt. Wij zijn, zonder overdrijven, zeer tevreden over zijn geleverde werk, volgende klus willen we niemand anders voor!

★★★★☆
4 5 1
Badkamer gestript en opgebouwd. Arie was één van de weinigen die wij aangevraagd hadden met een transparante offerte en ook nog binnen enkele dagen. Precies zoals ook zijn werk is: snel, zorgvuldig en met vakmanschap. Problemen zijn voor hem een uitdaging die moeiteloos opgelost worden. Doordat Arie het erg druk heeft vliegt hij van de ene naar de andere klus maar hij zorgt er wel voor dat de werkzaamheden netjes en binnen de afgesproken tijd worden voltooid. Hij heeft geen van 9-5 mentaliteit. Het zegt genoeg dat dit niet zijn eerste klus bij ons.

★★★★★
5 5 1
Arie was de enige aannemer van de vele die transparant was in zijn werkzaamheden en de prijzen. Hij was gedurende de klus bereid mee te denken over de plaatsing van de tegels. Ook toen later bleek dat er een pinnetje niet goed was, kwam Arie direct terug om dit op te lossen. Al met al een vakman met kennis van zaken! We zullen Arie dan ook zeer zeker aanbevelen en bij toekomstige klussen benaderen!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit van Arie en de afwerking van ons toilet. Een echte aanrader als je kwaliteit wil!

★★★★★
5 5 1
Onlangs heeft Arie onze toilet gerenoveerd en de gang betegeld. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Arie. De klus was snel geklaard. Daarnaast denkt hij mee en komt met alternatieven die bruikbaar zijn om zo het totale plaatje nog mooier te maken.

★★★★★
5 5 1
We hebben de badkamer en beide toiletten laten slopen en volledig opnieuw op laten bouwen. Na 2 1/2 week ziet het er zeer fraai uit. Alles moet nog 48 uur drogen maar daarna kunnen we er volop van genieten.

★★★★★
5 5 1
Een vakman puur sang. Flexibel en voor alles een oplossing. Bij ons toilet, gang en welkomst hal betegeld. Het eindresultaat is boven verwachting. In de toekomst zal ik Arie weer inschakelen voor de rest binnen mijn woning!

★★★★★
5 5 1
Bij ons is een oud toilet van 25 jaar oud geheel gestript, een nieuwe achterwand geplaatst in het toilet en opnieuw gemaakt met een mooi hang-toilet. Hier is echt vakwerk geleverd. Maar niet alleen dat. Rommel van de verbouwing werd netjes opgeruimd en vooral voordat de verbouwing begon, hebben we zeer goed advies gekregen wat nu wel of juist niet handig is voor deze verbouwing. Wij zijn meer dan tevreden en de volgende opdracht is al verstuurd. Voor verdere verbouwingen aan het huis hoef ik niet meer verder te zoeken, dit adres kan er maar één zijn... Aries Maatwerk.

★★★★★
5 5 1
Perfecte service en vakmanschap voor de renovatie van mijn toilet. Arie is een harde werker en levert super werk af. Zeker een aanrader voor eventueel een volgende klus 🙂

★★★★★
5 5 1
In 2,5 week tijd heeft Arie onze oude badkamer volledig gestript en daarna omgetoverd tot een paleisje! Hij werkt keihard, komt gemaakte afspraken na en denkt mee om de mooiste oplossingen te realiseren. Hij vindt het prachtig als er niet iets alledaags gemaakt moet worden. Problemen waar hij tegenaan loopt zijn er voor hem slechts om opgelost te worden zodat de klant helemaal tevreden is. Arie heeft met zijn werk onze verwachtingen absoluut overtroffen: wat een vakman! Wij genieten nu dagelijks van 'baden in luxe'. De renovatie van ons toilet zal binnenkort dan ook zeker weer aan Arie gegund worden!

★★★★★
5 5 1
Betrouwbaar & vakmanschap! Arie heeft bij ons, naar grote tevredenheid, het toilet en de badkamer gerenoveerd plus enkele extra klussen (nieuw deurkozijn geplaatst, schouw gesloopt en keukentegels afgesmeerd). Dit alles ging in zeer prettig overleg, zodat al onze verwachtingen uitkwamen en er geen 'nare' verassingen of teleurstellingen waren. Oftewel een zeer prettige samenwerking met een top resultaat!

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige vakman heeft een prachtige badkamer en aparte toiletruimte voor ons gerealiseerd is een man van zijn woord een echte aanbeveling vooral u klussen in huis pluim voor arie groetjes pascalle en ed

★★★★★
5 5 1
Arie heeft onze toilet vernieuwd. Hij heeft dat in korte tijd uitgevoerd met een fantastisch resultaat. Alles is mooi geïnstalleerd en keurig afgewerkt. Wij zijn enorm tevreden met het eindresultaat.

★★★★★
5 5 1
Arie's Maatwerk heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Van ligbad tot wastafel en alle tegels. Het is supermooi geworden, en alles binnen budget en binnen de afgesproken tijd. Hartelijk dank!