06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Onze klanten aan het woord

Bij Arie’s Maatwerk geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek hoe wij hun wensen hebben waargemaakt. Lees hier echte reviews en ontdek waarom Arie’s Maatwerk de juiste keuze is.

Reviews van onze klanten

Een badkamer uit VT-wonen

maart 10, 2020

‘Het lijkt wel een badkamer uit de VT-wonen’, kregen wij te horen van vrienden. Arie werkt zeer nauwgezet en denkt goed mee. Zeer snel en vakkundig is onze badkamer gemaakt. Alles werkt perfect. Het voelt als een badkamer uit een hotel, nee misschien nog wel veel mooier.

Laura de Graaff

Uitermate tevreden met Arie's werk

januari 8, 2024

Arie levert mooi werk, communiceert prettig, komt afspraken keurig na en is prettig in de omgang. Onze hal en toilet is prachtig door Arie getegeld en gemonteerd. Voor herhaling vatbaar als we nieuwe klussen hebben!

Linda

Een geweldige aannemer!

oktober 15, 2023

Arie heeft de renovatie van onze badkamer en toilet tot een prachtige resultaat gebracht. Bovendien verliep de communicatie zowel voor, tijdens én na de renovatie soepel. Ook werkt hij erg hard en zeer netjes. Arie denkt tijdens het gehele proces op een fijne manier mee, en zijn expertise resulteerde in een nóg beter resultaat dan wij hadden gehoopt. Wij raden Arie’s Maatwerk iedereen aan!

Beau

Renovatie badkamer

april 14, 2023

Arie heeft in 2 weken tijd onze badkamer volledig gesloopt en omgetoverd tot een hotel waardige badkamer. Een sublieme vakman, harde werker en iemand die ook meedenkt en adviseert. Door een foutieve bestelling werd de douchewand weken later geleverd, maar nam Arie de dag ervoor contact op, om op de dag van aflevering deze alsnog te monteren. Door zijn enthousiasme en vakmanschap zijn zelfs onze stoutste verwachtingen van de badkamer ruimschoots overtroffen en genieten wij nu dagelijks van het “vakantiegevoel” in onze luxe badkamer. Wij kunnen een ieder Arie aanbevelen, en bij een volgende verbouwing zullen we zeker weer een beroep op hem doen.

Johan en Miranda Hessler

Verbouwing badkamer en toilet

augustus 14, 2022

Onze badkamer en toilet beneden werden na 36 jaar door Arie totaal verbouwd. Het resultaat is schitterend! We zijn er nu nog iedere dag erg blij mee ! Niets dan lof voor Arie ! Hij is een echte vakman , geeft goede adviezen , werkt alles netjes af en was altijd goed gemutst ondanks de hitte. Na een dag werken ruimde hij de rommel zelf op. Ook de stukadoor Gerard heeft perfect werk afgeleverd ! In twee weken was de klus geklaard. We zullen Arie zeker aanbevelen ! Ton en Peggy Barendrecht, juli 2022

A van Ravesteijn

Zeer tevreden, topwerk geleverd!

februari 27, 2022

Arie heeft onlangs onze badkamer en WC volledig verbouwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Arie werkt altijd hard, snel, maar ook zeer netjes. Bedankt voor alles!

Sam van Vliet

Renovatie toilet

januari 24, 2022

Uiterst tevreden met ons nieuw toilet! Erg mooi geworden. Arie komt netjes zijn afspraken na en is een harde werker. Vakkundig advies en overlegt altijd met de klant wat de wensen zijn. Bedankt voor alles!

Fam. van den Berg

Harde werker

november 22, 2021

Harde werker Actie & reactie Goede adviezen en inzicht Elke dag stipt op tijd Klaar binnen de gestelde termijn Nette afwerking

Sandra

Badkamer en Toilet

augustus 20, 2021

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Arie onze 25 jaar oude badkamer en toilet heeft gerenoveerd. En dat alles in 2 weken tijd! We zijn er nog steeds super blij mee. Van harte aanbevolen.

Klaas van der Waal

EEN VAKMAN!

oktober 2, 2020

Arie heeft onze badkamer, gedeeltelijk, gedaan. Bad eruit, inloopdouche erin. Arie is een vakman, weet waar hij mee bezig is, werkt netjes, snel, en efficiënt. Arie is een aanrader.

Lex en Corry Hrnzen

Toiletrenovatie in Barendrecht

juni 26, 2020

Aries Maatwerk heef het toilet helemaal vakkundig opgeknapt. Tot in de puntjes! Verder ben ik ook zeer tevreden over de communicatie en het maken van afspraken. Geen moment ergens zorgen over gemaakt.

L. Bergsma

Niets dan lof

juni 15, 2020

Het gedateerde toilet in ons nieuwe huis is snel, vakkundig, voor een goede prijs en naar wens omgetoverd tot een modern pronkstuk. Niets meer dan lof voor deze nette, hardwerkende vakman. Als we nog eens een klusje hebben verwelkomen we je graag weer. Nogmaals onwijs bedankt!

Renske

Renovatie van ons toilet

april 9, 2020

Renovatie van ons toilet is prima verlopen en in korte tijd een volledige metamorfose. 🙂 Prijs /kwaliteit verhouding is uitstekend. Arie komt zijn afspraken na en werkt heel hard. Denkt mee waar nodig en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Wij kunnen dit klus en onderhoudsbedrijf bij iedereen aanbevelen. Bedankt Arie!

richard en Quinta

Zeldzaam talent

februari 15, 2020

Toilet renovatie. Arie is een topper. Zeldzaam talent. Uitstekende communicatie. Ga er gerust voor,want het komt allemaal goed en bijzonder fraai!!!!!!!! Tegen heel goede prijs.

Fam. R. Rosmolen

Goed advies

februari 4, 2020

Altijd stipt op tijd. Hij denkt met je mee en geeft goed advies en goede raad. Het werk dat geleverd word ziet er verzorgd en strak uit. Arie heeft inmiddels ons toilet en badkamer gedaan en wij zijn zeer tevreden. Vakman.

Ron en Marlies Dordrecht

Toilet renoveren

september 2, 2019

Erg snel beschikbaar om ons toilet te renoveren. Keurig gewerkt, vriendelijk en vlot gedaan. We zijn erg blij met ons nieuwe toilet!

Lieke

Badkamer renoveren

juli 4, 2019

Afspraak is afspraak. Arie houdt zich daaraan! Nette en volledige offerte heeft geleid tot opdracht voor inrichting van een badkamer naar onze wens. Arie werkt keihard, en altijd bereid om mee te denken of aanpassingen direct te implementeren. In twee weken tijd heeft hij vanaf ‘niks’ een prachtige badkamer gerealiseerd. Hij is echt een aanrader!

Jan van der Stel

Betrouwbare vakman

mei 17, 2019

Snel, vakkundig en betrouwbaar. We hebben onze badkamer laten doen, afwerking is zeer mooi. Ook super dat hij met een schuin oog mij in de gaten hield terwijl ik de wc deed, bedankt voor al je adviezen!

D.madrugo

Zeer vakkundig

maart 3, 2019

We hebben ons toilet en onze badkamer laten renoveren door Arie en we zijn erg tevreden over het resultaat. Het ziet er fantastisch uit. Zeer vakkundig en wat ook heel prettig is, binnen de planning uitgevoerd.

Ron Freeth

Badkamer renovatie

februari 4, 2019

In 2019 heeft Arie onze badkamer compleet gesloopt en gerenoveerd. Arie is een man van de planning, komt op tijd en levert op tijd. Binnen 2 weken heeft hij de klus geklaard. Hij werkt netjes, begint met het leggen van een stucmat door het hele huis en ruimt rommel meteen op. Hij bleef binnen het budget en met stelposten is dat gewoon goed, betrouwbaar. Hij weet waar hij het over heeft. Arie is een snelle harde nette professional en wij bevelen hem zeker aan. Capelle aan den IJssel, 2019

Tineke Ton

Contact

Heb je een vraag? Laat dan je gegevens hier achter en wij nemen snel contact met je op.