06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl
Badkamer renovatie Zwijndrecht

Arie’s Maatwerk streeft naar uitmuntendheid in badkamerrenovatie. Wij begrijpen de waarde van een goed ontworpen en functionele badkamer in elk huishouden. Ontdek waarom Arie’s Maatwerk de ideale keuze is voor jouw badkamerrenovatiebehoeften.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je badkamer?

1. Deskundig Advies

Arie’s Maatwerk biedt deskundig advies op maat. We staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

2. Vakmanschap van Hoog Niveau

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair, betegeling, of een totale verbouwing van je badkamer, wij garanderen een professionele uitvoering.

3. Toewijding aan Kwaliteit

Arie’s Maatwerk gelooft in het leveren van duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Wij waarborgen niet alleen een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook langdurige functionaliteit.

Klant reviews

Betrouwbare vakman

Rated 5,0 out of 5
mei 17, 2019

Snel, vakkundig en betrouwbaar. We hebben onze badkamer laten doen, afwerking is zeer mooi. Ook super dat hij met een schuin oog mij in de gaten hield terwijl ik de wc deed, bedankt voor al je adviezen!

D.madrugo

Badkamer renovatie

Rated 5,0 out of 5
februari 4, 2019

In 2019 heeft Arie onze badkamer compleet gesloopt en gerenoveerd. Arie is een man van de planning, komt op tijd en levert op tijd. Binnen 2 weken heeft hij de klus geklaard. Hij werkt netjes, begint met het leggen van een stucmat door het hele huis en ruimt rommel meteen op. Hij bleef binnen het budget en met stelposten is dat gewoon goed, betrouwbaar. Hij weet waar hij het over heeft. Arie is een snelle harde nette professional en wij bevelen hem zeker aan. Capelle aan den IJssel, 2019

Tineke Ton

Geheel naar wens

Rated 5,0 out of 5
december 19, 2018

Arie heeft bij ons de badkamer compleet verbouwd en geheel naar onze wens gemaakt. Met nog leuke extra idee├źn van Arie mbt de tegels is de badkamer nog mooier geworden. Netjes en secuur afgewerkt en ook nog eens in 2 weken gereed. Arie doet op stucen na alles zelf en heeft zeer professioneel werk geleverd. Wij zijn erg blij.

Albert Karensa

Badkamer renovaties

Offerte aanvraag badkamer renoveren

Kies voor Arie’s Maatwerk en ervaar de professionele aanpak van badkamerrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij de perfecte renovatieoplossing voor jouw badkamer kunnen bieden. Maak van je badkamer een ware blikvanger met Arie’s Maatwerk!