06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Badkamer renovatie

Arie’s Maatwerk streeft naar uitmuntendheid in badkamerrenovatie. Wij begrijpen de waarde van een goed ontworpen en functionele badkamer in elk huishouden. Ontdek waarom Arie’s Maatwerk de ideale keuze is voor jouw badkamerrenovatiebehoeften.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je badkamer?

1. Deskundig Advies

Arie’s Maatwerk biedt deskundig advies op maat. We staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

2. Vakmanschap van Hoog Niveau

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair, betegeling, of een totale verbouwing van je badkamer, wij garanderen een professionele uitvoering.

3. Toewijding aan Kwaliteit

Arie’s Maatwerk gelooft in het leveren van duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Wij waarborgen niet alleen een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook langdurige functionaliteit.

Klant reviews

Badkamer en toilet verbouwing

Rated 5,0 out of 5
april 13, 2016

We hebben de badkamer en beide toiletten laten slopen en volledig opnieuw op laten bouwen. Na 2 1/2 week ziet het er zeer fraai uit. Alles moet nog 48 uur drogen maar daarna kunnen we er volop van genieten.

Peter Diekman

Badkamer renovatie

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2016

In 2,5 week tijd heeft Arie onze oude badkamer volledig gestript en daarna omgetoverd tot een paleisje! Hij werkt keihard, komt gemaakte afspraken na en denkt mee om de mooiste oplossingen te realiseren. Hij vindt het prachtig als er niet iets alledaags gemaakt moet worden. Problemen waar hij tegenaan loopt zijn er voor hem slechts om opgelost te worden zodat de klant helemaal tevreden is. Arie heeft met zijn werk onze verwachtingen absoluut overtroffen: wat een vakman! Wij genieten nu dagelijks van ‘baden in luxe’. De renovatie van ons toilet zal binnenkort dan ook zeker weer aan Arie gegund worden!

Gerard Hansma

Betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
februari 15, 2016

Betrouwbaar & vakmanschap! Arie heeft bij ons, naar grote tevredenheid, het toilet en de badkamer gerenoveerd plus enkele extra klussen (nieuw deurkozijn geplaatst, schouw gesloopt en keukentegels afgesmeerd). Dit alles ging in zeer prettig overleg, zodat al onze verwachtingen uitkwamen en er geen ‘nare’ verassingen of teleurstellingen waren. Oftewel een zeer prettige samenwerking met een top resultaat!

Esther Slinger

Badkamer renovaties

Offerte aanvraag badkamer renoveren

Kies voor Arie’s Maatwerk en ervaar de professionele aanpak van badkamerrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij de perfecte renovatieoplossing voor jouw badkamer kunnen bieden. Maak van je badkamer een ware blikvanger met Arie’s Maatwerk!