06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Badkamer renovatie

Arie’s Maatwerk streeft naar uitmuntendheid in badkamerrenovatie. Wij begrijpen de waarde van een goed ontworpen en functionele badkamer in elk huishouden. Ontdek waarom Arie’s Maatwerk de ideale keuze is voor jouw badkamerrenovatiebehoeften.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je badkamer?

1. Deskundig Advies

Arie’s Maatwerk biedt deskundig advies op maat. We staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

2. Vakmanschap van Hoog Niveau

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair, betegeling, of een totale verbouwing van je badkamer, wij garanderen een professionele uitvoering.

3. Toewijding aan Kwaliteit

Arie’s Maatwerk gelooft in het leveren van duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Wij waarborgen niet alleen een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook langdurige functionaliteit.

Klant reviews

Verbouwing badkamer en toilet

augustus 14, 2022

Onze badkamer en toilet beneden werden na 36 jaar door Arie totaal verbouwd. Het resultaat is schitterend! We zijn er nu nog iedere dag erg blij mee ! Niets dan lof voor Arie ! Hij is een echte vakman , geeft goede adviezen , werkt alles netjes af en was altijd goed gemutst ondanks de hitte. Na een dag werken ruimde hij de rommel zelf op. Ook de stukadoor Gerard heeft perfect werk afgeleverd ! In twee weken was de klus geklaard. We zullen Arie zeker aanbevelen ! Ton en Peggy Barendrecht, juli 2022

A van Ravesteijn

Zeer tevreden, topwerk geleverd!

februari 27, 2022

Arie heeft onlangs onze badkamer en WC volledig verbouwd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Arie werkt altijd hard, snel, maar ook zeer netjes. Bedankt voor alles!

Sam van Vliet

Badkamer en Toilet

augustus 20, 2021

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Arie onze 25 jaar oude badkamer en toilet heeft gerenoveerd. En dat alles in 2 weken tijd! We zijn er nog steeds super blij mee. Van harte aanbevolen.

Klaas van der Waal

Badkamer renovaties

Offerte aanvraag badkamer renoveren

Kies voor Arie’s Maatwerk en ervaar de professionele aanpak van badkamerrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij de perfecte renovatieoplossing voor jouw badkamer kunnen bieden. Maak van je badkamer een ware blikvanger met Arie’s Maatwerk!