06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Badkamer renovatie

Arie’s Maatwerk streeft naar uitmuntendheid in badkamerrenovatie. Wij begrijpen de waarde van een goed ontworpen en functionele badkamer in elk huishouden. Ontdek waarom Arie’s Maatwerk de ideale keuze is voor jouw badkamerrenovatiebehoeften.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je badkamer?

1. Deskundig Advies

Arie’s Maatwerk biedt deskundig advies op maat. We staan klaar om je te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

2. Vakmanschap van Hoog Niveau

Wij leveren vakmanschap van hoog niveau. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair, betegeling, of een totale verbouwing van je badkamer, wij garanderen een professionele uitvoering.

3. Toewijding aan Kwaliteit

Arie’s Maatwerk gelooft in het leveren van duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Wij waarborgen niet alleen een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook langdurige functionaliteit.

Klant reviews

Badkamer in 2 weken klaar

Rated 5,0 out of 5
maart 23, 2018

Arie heeft onze badkamer in 2 weken vanaf niets opgebouwd naar een prachtige ruimte. Door alles te overleggen in combinatie met eigen inzicht en precisie was het al snel duidelijk dat Arie zeer professioneel te werk gaat. Over het resultaat zijn we erg enthousiast en genieten hier nu elke dag van. Arie, bedankt!

Sam van Vliet

Badkamer en wc geplaatst

Rated 5,0 out of 5
januari 8, 2018

Super werk geleverd door Arie! Hij heeft bij ons een badkamer en wc geplaatst. Super netjes en strak. Wat fijn is dat Arie ook meedenkt en tips geeft. Communicatie gaat ook snel. Een top, betrouwbare aannemer. Echt een aanrader!

Stefan en Marije

Blij met onze badkamer

Rated 5,0 out of 5
september 21, 2017

We zijn blij met onze mooie badkamer. Arie heeft op deskundige en prettige manier de verbouwing uitgevoerd. Hij gaf goede en waardevolle adviezen. De samenwerking was ook fijn. Arie: bedankt!

Maarten en Annemieke Baan

Badkamer renovaties

Offerte aanvraag badkamer renoveren

Kies voor Arie’s Maatwerk en ervaar de professionele aanpak van badkamerrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij de perfecte renovatieoplossing voor jouw badkamer kunnen bieden. Maak van je badkamer een ware blikvanger met Arie’s Maatwerk!