06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl
Toilet renovatie Heerjansdam

Toe aan een toilet renovatie? Bij Arie’s Maatwerk maken we van jouw toiletruimte een stijlvolle en functionele plek, ook in Heerjansdam. Kies uit trendy upgrades en eigentijdse details.

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je toilet

N

Persoonlijk advies

Bespreek je wensen en laat ons je begeleiden bij elke beslissing.

N

Stijlvolle upgrades

Geef je toilet een moderne touch met onze hippe sanitairopties.

N

Eigentijdse details

Van tegelwerk tot verlichting, wij brengen frisse ideeën tot leven.

N

Vakmanschap

Ons ervaren team zorgt voor hoogwaardige renovatie, van start tot finish.

N

Ervaring

Arie’s Maatwerk is ervaren en specialist in toilet renovaties, wij adviseren je graag zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte in het ‘kleinste kamertje’

Klant reviews

Uitermate tevreden met Arie's werk

januari 8, 2024

Arie levert mooi werk, communiceert prettig, komt afspraken keurig na en is prettig in de omgang. Onze hal en toilet is prachtig door Arie getegeld en gemonteerd. Voor herhaling vatbaar als we nieuwe klussen hebben!

Linda

Een geweldige aannemer!

oktober 15, 2023

Arie heeft de renovatie van onze badkamer en toilet tot een prachtige resultaat gebracht. Bovendien verliep de communicatie zowel voor, tijdens én na de renovatie soepel. Ook werkt hij erg hard en zeer netjes. Arie denkt tijdens het gehele proces op een fijne manier mee, en zijn expertise resulteerde in een nóg beter resultaat dan wij hadden gehoopt. Wij raden Arie’s Maatwerk iedereen aan!

Beau

Verbouwing badkamer en toilet

augustus 14, 2022

Onze badkamer en toilet beneden werden na 36 jaar door Arie totaal verbouwd. Het resultaat is schitterend! We zijn er nu nog iedere dag erg blij mee ! Niets dan lof voor Arie ! Hij is een echte vakman , geeft goede adviezen , werkt alles netjes af en was altijd goed gemutst ondanks de hitte. Na een dag werken ruimde hij de rommel zelf op. Ook de stukadoor Gerard heeft perfect werk afgeleverd ! In twee weken was de klus geklaard. We zullen Arie zeker aanbevelen ! Ton en Peggy Barendrecht, juli 2022

A van Ravesteijn

Toilet renovaties

Offerte aanvraag toilet renoveren

Ontdek de mogelijkheden voor jouw toilet. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Maak je toiletruimte een visitekaartje met Arie’s Maatwerk!