06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw project tot leven te brengen met Arie’s Maatwerk? Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het offerteformulier in met details over je project en jouw specifieke wensen. Daarna nemen wij contact met je op om alle wensen persoonlijk te bespreken en sturen wij een een passende offerte.

Klant reviews

Badkamer opgebouwd

Rated 4,0 out of 5
mei 30, 2016

Badkamer gestript en opgebouwd. Arie was één van de weinigen die wij aangevraagd hadden met een transparante offerte en ook nog binnen enkele dagen. Precies zoals ook zijn werk is: snel, zorgvuldig en met vakmanschap. Problemen zijn voor hem een uitdaging die moeiteloos opgelost worden. Doordat Arie het erg druk heeft vliegt hij van de ene naar de andere klus maar hij zorgt er wel voor dat de werkzaamheden netjes en binnen de afgesproken tijd worden voltooid. Hij heeft geen van 9-5 mentaliteit. Het zegt genoeg dat dit niet zijn eerste klus bij ons.

Dirk

Transparant

Rated 5,0 out of 5
mei 27, 2016

Arie was de enige aannemer van de vele die transparant was in zijn werkzaamheden en de prijzen. Hij was gedurende de klus bereid mee te denken over de plaatsing van de tegels. Ook toen later bleek dat er een pinnetje niet goed was, kwam Arie direct terug om dit op te lossen. Al met al een vakman met kennis van zaken! We zullen Arie dan ook zeer zeker aanbevelen en bij toekomstige klussen benaderen!

Doris

Professioneel

Rated 5,0 out of 5
april 19, 2016

Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit van Arie en de afwerking van ons toilet. Een echte aanrader als je kwaliteit wil!

De Jong

Toilet gerenoveerd

Rated 5,0 out of 5
april 18, 2016

Onlangs heeft Arie onze toilet gerenoveerd en de gang betegeld. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Arie. De klus was snel geklaard. Daarnaast denkt hij mee en komt met alternatieven die bruikbaar zijn om zo het totale plaatje nog mooier te maken.

Marco en Ellen

Badkamer en toilet verbouwing

Rated 5,0 out of 5
april 13, 2016

We hebben de badkamer en beide toiletten laten slopen en volledig opnieuw op laten bouwen. Na 2 1/2 week ziet het er zeer fraai uit. Alles moet nog 48 uur drogen maar daarna kunnen we er volop van genieten.

Peter Diekman