06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw project tot leven te brengen met Arie’s Maatwerk? Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Hoe werkt het?

Vul het offerteformulier in met details over je project en jouw specifieke wensen. Daarna nemen wij contact met je op om alle wensen persoonlijk te bespreken en sturen wij een een passende offerte.

Klant reviews

Betegelen toilet en gang

Rated 5,0 out of 5
maart 24, 2016

Een vakman puur sang. Flexibel en voor alles een oplossing. Bij ons toilet, gang en welkomst hal betegeld. Het eindresultaat is boven verwachting. In de toekomst zal ik Arie weer inschakelen voor de rest binnen mijn woning!

Robert-Jan Klappe

Echt vakwerk geleverd

Rated 5,0 out of 5
maart 21, 2016

Bij ons is een oud toilet van 25 jaar oud geheel gestript, een nieuwe achterwand geplaatst in het toilet en opnieuw gemaakt met een mooi hang-toilet. Hier is echt vakwerk geleverd. Maar niet alleen dat. Rommel van de verbouwing werd netjes opgeruimd en vooral voordat de verbouwing begon, hebben we zeer goed advies gekregen wat nu wel of juist niet handig is voor deze verbouwing. Wij zijn meer dan tevreden en de volgende opdracht is al verstuurd. Voor verdere verbouwingen aan het huis hoef ik niet meer verder te zoeken, dit adres kan er maar één zijn… Aries Maatwerk.

F. Halekor

Renovatie van mijn toilet

Rated 5,0 out of 5
maart 16, 2016

Perfecte service en vakmanschap voor de renovatie van mijn toilet. Arie is een harde werker en levert super werk af. Zeker een aanrader voor eventueel een volgende klus 🙂

Angela Chen

Badkamer renovatie

Rated 5,0 out of 5
maart 1, 2016

In 2,5 week tijd heeft Arie onze oude badkamer volledig gestript en daarna omgetoverd tot een paleisje! Hij werkt keihard, komt gemaakte afspraken na en denkt mee om de mooiste oplossingen te realiseren. Hij vindt het prachtig als er niet iets alledaags gemaakt moet worden. Problemen waar hij tegenaan loopt zijn er voor hem slechts om opgelost te worden zodat de klant helemaal tevreden is. Arie heeft met zijn werk onze verwachtingen absoluut overtroffen: wat een vakman! Wij genieten nu dagelijks van ‘baden in luxe’. De renovatie van ons toilet zal binnenkort dan ook zeker weer aan Arie gegund worden!

Gerard Hansma

Betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
februari 15, 2016

Betrouwbaar & vakmanschap! Arie heeft bij ons, naar grote tevredenheid, het toilet en de badkamer gerenoveerd plus enkele extra klussen (nieuw deurkozijn geplaatst, schouw gesloopt en keukentegels afgesmeerd). Dit alles ging in zeer prettig overleg, zodat al onze verwachtingen uitkwamen en er geen ‘nare’ verassingen of teleurstellingen waren. Oftewel een zeer prettige samenwerking met een top resultaat!

Esther Slinger