06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Toilet renoveren

Toe aan een toilet renovatie? Bij Arie’s Maatwerk maken we van jouw toiletruimte een stijlvolle en functionele plek. Kies uit trendy upgrades en eigentijdse details.

Toilet verbouwing

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je toilet

N

Persoonlijk advies

Bespreek je wensen en laat ons je begeleiden bij elke beslissing.

N

Stijlvolle upgrades

Geef je toilet een moderne touch met onze hippe sanitairopties.

N

Eigentijdse details

Van tegelwerk tot verlichting, wij brengen frisse ideeën tot leven.

N

Vakmanschap

Ons ervaren team zorgt voor hoogwaardige renovatie, van start tot finish.

N

Ervaring

Arie’s Maatwerk is ervaren en specialist in toilet renovaties, wij adviseren je graag zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte in het ‘kleinste kamertje’

Klant reviews

Badkamer en toilet verbouwing

Rated 5,0 out of 5
april 13, 2016

We hebben de badkamer en beide toiletten laten slopen en volledig opnieuw op laten bouwen. Na 2 1/2 week ziet het er zeer fraai uit. Alles moet nog 48 uur drogen maar daarna kunnen we er volop van genieten.

Peter Diekman

Echt vakwerk geleverd

Rated 5,0 out of 5
maart 21, 2016

Bij ons is een oud toilet van 25 jaar oud geheel gestript, een nieuwe achterwand geplaatst in het toilet en opnieuw gemaakt met een mooi hang-toilet. Hier is echt vakwerk geleverd. Maar niet alleen dat. Rommel van de verbouwing werd netjes opgeruimd en vooral voordat de verbouwing begon, hebben we zeer goed advies gekregen wat nu wel of juist niet handig is voor deze verbouwing. Wij zijn meer dan tevreden en de volgende opdracht is al verstuurd. Voor verdere verbouwingen aan het huis hoef ik niet meer verder te zoeken, dit adres kan er maar één zijn… Aries Maatwerk.

F. Halekor

Renovatie van mijn toilet

Rated 5,0 out of 5
maart 16, 2016

Perfecte service en vakmanschap voor de renovatie van mijn toilet. Arie is een harde werker en levert super werk af. Zeker een aanrader voor eventueel een volgende klus 🙂

Angela Chen

Toilet renovaties

Offerte aanvraag toilet renoveren

Ontdek de mogelijkheden voor jouw toilet. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Maak je toiletruimte een visitekaartje met Arie’s Maatwerk!