06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Toilet renoveren

Toe aan een toilet renovatie? Bij Arie’s Maatwerk maken we van jouw toiletruimte een stijlvolle en functionele plek. Kies uit trendy upgrades en eigentijdse details.

Toilet verbouwing

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je toilet

N

Persoonlijk advies

Bespreek je wensen en laat ons je begeleiden bij elke beslissing.

N

Stijlvolle upgrades

Geef je toilet een moderne touch met onze hippe sanitairopties.

N

Eigentijdse details

Van tegelwerk tot verlichting, wij brengen frisse ideeën tot leven.

N

Vakmanschap

Ons ervaren team zorgt voor hoogwaardige renovatie, van start tot finish.

N

Ervaring

Arie’s Maatwerk is ervaren en specialist in toilet renovaties, wij adviseren je graag zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte in het ‘kleinste kamertje’

Klant reviews

Betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
februari 15, 2016

Betrouwbaar & vakmanschap! Arie heeft bij ons, naar grote tevredenheid, het toilet en de badkamer gerenoveerd plus enkele extra klussen (nieuw deurkozijn geplaatst, schouw gesloopt en keukentegels afgesmeerd). Dit alles ging in zeer prettig overleg, zodat al onze verwachtingen uitkwamen en er geen ‘nare’ verassingen of teleurstellingen waren. Oftewel een zeer prettige samenwerking met een top resultaat!

Esther Slinger

Prachtige badkamer renovatie

Rated 5,0 out of 5
februari 10, 2016

Wat een geweldige vakman heeft een prachtige badkamer en aparte toiletruimte voor ons gerealiseerd is een man van zijn woord een echte aanbeveling vooral u klussen in huis pluim voor arie groetjes pascalle en ed

pascalle en ed voogt

Toilet vernieuwd

Rated 5,0 out of 5
januari 13, 2016

Arie heeft onze toilet vernieuwd. Hij heeft dat in korte tijd uitgevoerd met een fantastisch resultaat. Alles is mooi geïnstalleerd en keurig afgewerkt. Wij zijn enorm tevreden met het eindresultaat.

Helma Laan

Toilet renovaties

Offerte aanvraag toilet renoveren

Ontdek de mogelijkheden voor jouw toilet. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Maak je toiletruimte een visitekaartje met Arie’s Maatwerk!