06-22399735 info@ariesmaatwerk.nl

Toilet renoveren

Toe aan een toilet renovatie? Bij Arie’s Maatwerk maken we van jouw toiletruimte een stijlvolle en functionele plek. Kies uit trendy upgrades en eigentijdse details.

Toilet verbouwing

Waarom Arie’s Maatwerk kiezen voor het renoveren van je toilet

N

Persoonlijk advies

Bespreek je wensen en laat ons je begeleiden bij elke beslissing.

N

Stijlvolle upgrades

Geef je toilet een moderne touch met onze hippe sanitairopties.

N

Eigentijdse details

Van tegelwerk tot verlichting, wij brengen frisse ideeën tot leven.

N

Vakmanschap

Ons ervaren team zorgt voor hoogwaardige renovatie, van start tot finish.

N

Ervaring

Arie’s Maatwerk is ervaren en specialist in toilet renovaties, wij adviseren je graag zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte in het ‘kleinste kamertje’

Klant reviews

Toiletrenovatie in Barendrecht

juni 26, 2020

Aries Maatwerk heef het toilet helemaal vakkundig opgeknapt. Tot in de puntjes! Verder ben ik ook zeer tevreden over de communicatie en het maken van afspraken. Geen moment ergens zorgen over gemaakt.

L. Bergsma

Niets dan lof

juni 15, 2020

Het gedateerde toilet in ons nieuwe huis is snel, vakkundig, voor een goede prijs en naar wens omgetoverd tot een modern pronkstuk. Niets meer dan lof voor deze nette, hardwerkende vakman. Als we nog eens een klusje hebben verwelkomen we je graag weer. Nogmaals onwijs bedankt!

Renske

Renovatie van ons toilet

april 9, 2020

Renovatie van ons toilet is prima verlopen en in korte tijd een volledige metamorfose. 🙂 Prijs /kwaliteit verhouding is uitstekend. Arie komt zijn afspraken na en werkt heel hard. Denkt mee waar nodig en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Wij kunnen dit klus en onderhoudsbedrijf bij iedereen aanbevelen. Bedankt Arie!

richard en Quinta

Toilet renovaties

Offerte aanvraag toilet renoveren

Ontdek de mogelijkheden voor jouw toilet. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Maak je toiletruimte een visitekaartje met Arie’s Maatwerk!